Titan Gym

Föreningen

Nästa föreningsmöte: Inget planerat.

Föreningen använder Riksidrottsförbundets normalstadgar. På årsmötet väljs en styrelse på 7 personer samt ersättare.

Titan Gym startades för ca 30 år sedan av och för varvsarbetare och är en ideell förening som ägs av dess medlemmar. Titan Gym bygger på allas gemensamma ansvarstagande och vars motto lyder; "Frihet under ansvar". Det är få gym som har den speciella "kompis-stämning" som Titan har. Många har tränat på gymmet i flera år och har via den föreningsmiljö vi har bundit band med varandra. En nytändning på gymmet skedde i och med införandet av "taggar", en slags plastnyckel som används som passerkort. Taggen är personlig och registreras varje gång du är där. 

Sommaren 2008 skedde en flytt från våra gamla kära lokaler på Järvstigen. Flytten innebar att vi hamnade på Bävebäcksgatan 5. 

Sommaren 2014 var det dags för flytt igen. Källarlokalen på gamla Österskolan står idag till vårt förfogande och vi har fått det fräscht på Västgötavägen 12.

Alla som vill bygga upp muskler, gå ner i vikt eller bättra på sin kondition och allmän fysik med mera är välkomna, så länge man sköter sig. I och med att det är en ideell förening så lutar det på att medlemmarna bidrar med så mycket dom kan för att få verksamheten att gå runt. Förutom styrelsen så har vi några få eldsjälar som hjälper till när behovet finns. Känner ni att ni kan sponsra med något så tveka inte att höra av er till styrelsen. Styrelsemedlemmarna och dess kontaktinfo finner ni nedan. 

Vi stödjer Uddevalla mot doping! Alla som tecknar ett medlemskap får skriva på ett dopingavtal.

Välkomna till oss!


Medlemsfrågor? Kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgifter finns på kontaktsidan.